2nd Board

From September 2006 till September 2007, the 2nd board was in charge of S.V.A.T. Astatine, consisting of:

From left to right: Pim Rossen, Alexander Louwes, Simon Reuvenkamp, Jelle van der Veen

Simon Reuvekamp – Chairman and Educational Affairs

You can’t lead anyone else further than you have gone yourself.

Simon Reuvekamp, het gezicht van onze vereniging dit jaar. Full-time bestuur zag hij wel zitten en zo gezegd, zo gedaan. Ik heb de eer gehad om met hem te mogen werken in projectgroep ‘Blauw’ tijdens het allereerste jaar van het bestaan van Advanced Technology, wat geleid heeft tot een gave blijvende herinnering. Onze gelbatterij zal wellicht ooit nog eens leiden tot een grote doorbraak, tot die tijd zullen we ons moeten vermaken met het besturen van de vereniging. En onder leiding van Simon zal dat vast en zeker goed gaan. (Pim)
Simon heeft een vriendin. Een heel lieve, naar eigen zeggen. Daarom is Simon onze voorzitter. Hij mag tijdens ons bestuursjaar z’n best gaan doen qua overzicht en initiatief. Kwaliteiten waarover hij op het voetbalveld niks te klagen heeft. Op z’n kamer staan een hele hoop hiphop cd’s, maar met andersoortig muziek heeft Simon zeker geen problemen. Daarnaast steekt Simon tijd in het studeren bij AT an sich, en mag hij ook de taak van onderwijscommissaris op zich nemen. Waarschijnlijk is Simon degene van ons die slapen het meest waardeert, maar we hebben alle vertrouwen in zijn toezegging dat Astatine altijd voor zal gaan. Zijn actieve kandidaatsbestuursperiode sprak boekdelen en belooft veel goeds! (Alex)
Simon is de persoon die het minst van Alex’ kookkunsten zal kunnen profiteren, aangezien hij vegetarier is. Hij neemt zijn taak als voorzitter en onderwijscommissaris erg serieus en regelt bovendien de boeken. Ook op sporttechnisch gebied is hij het toppunt van ons bestuur, na 2 jaar leiding over het ATeam plus een schat aan pokerkwaliteiten waar de rest maar van kan dromen. Hij houdt niet van ochtenden, maar compenseert dit door zijn discipline om bij ochtendvergaderingen toch op tijd te komen. Als hij het bestuur net zo goed in orde weet te houden als de fietsen die hij repareert kan er niks misgaan dit jaar. (Jelle)

Jelle van der Veen – Secretary

Ruling by pencil and paper.

Jelle van der Veen, een grote jongen die dit jaar zal zorgen dat geen opmerking vergeten wordt. Voor de kenners onder ons zal deze Zwollenaar iedereen onder tafel stiften met een jack-in-de-box met een vrouw, daarna terug gehaald met een zeven en verdubbeld op een 2. Ook met deze slimme jongen is het altijd prima en erg gezellig samenwerken. Mocht je ooit nog de Jelle-en-Pim’s-onmeunige-vleeshomp tegen komen, dan weet je waar hij vandaan komt. Ook kun je altijd een praatje met hem maken over vage muziek en diablo2. (Pim)
Onze secretaris Jelle luistert naar vage muziek. Heel vaag! Dat schijnt, naast skeeleren, één van z’n favoriete bezigheden te zijn. Daarnaast blink Jelle uit in Trivia, zoveel-mogelijk-banken-tegelijkertijd-aanraken en uiteraard notuleren. Tijdens onze kandidaatsbestuurstijd heeft Jelle een paar stevige kluiven gehad aan de ellenlange vergaderingen over ons beleid, maar met succes: de notulen mochten er altijd weer wezen, en, niet geheel onbelangrijk, ze kwamen op tijd! Op tijd komen, vooral ’s ochtendsvroeg, is ook een belangrijk pluspuntje aan Jelle. Maar dat zullen we allemaal moeten leren… Nog even z’n kraag goed zetten, en hij is helemaal klaar voor het bestuursjaar 2006/2007! (Alex)
Dit jaar zal Jelle als secretaris gaan werken om het archief van Astatine vorm te geven. Met meestal binnen een paar dagen de notulen af en een lijst met actiepuntjes waar je u tegen zegt zal dit zeker geen probleem worden.
In zijn vrije tijd skeelert Jelle er lustig op los. Rondje langs Hengelo of Enschede, of gewoon op en neer naar de Horst. Ook is Jelle sinds kort lid van de faculteitsraad, om ook vanuit een andere hoek onze opleiding in de gaten te kunnen houden. Dat hij door al deze bezigheden soms een van zn eigen actiepuntjes vergeet mag geen naam hebben.  (Simon)

Alexander Louwes – Treasurer

We all need money, but there are degrees of desperation.

Alexander Louwes, of afgekort Alex, zal er dit jaar voor zorgen dat elke cent zal worden omgedraaid binnen onze vereniging. Deze, lokaal-wereldberoemde, frisbee-vedette draait zijn hand niet om voor het regelen van financiën. Met de financiele afronding van 2 grote barbecues in zijn kandi-periode heeft hij ook aangegeven wat een andere grote passie van hem is: vlees. Deze UT99 goeroe studeert intercurriculair en weet dat prima te combineren met alle bezigheden naast zijn studie. Kortom een bezige bijtje wat er voor gaat zorgen dat de centjes netjes verdeeld worden. (Pim)
Dit jaar zal onze kas worden beheerd door Alexander. Met zijn motto: “Geld? Genoeg! Wat? Meer!” gaat dit ook zeker goed komen. Verder frisbeet hij actief en draagt hij zijn steentje bij qua organisatie. Een echte actieveling dus, die bij ons ook zeker op waarde wordt geschat. Alleen aan het op tijd komen zal dit jaar gewerkt worden maar ook daar ontbreekt het vertrouwen niet. Was Alex in het begin nog niet helemaal zeker of hij de juiste studiekeuze had gemaakt, in het bestuur laat hij zien er echt voor te gaan. Met gevraagd of ongevraagd (maar zeker niet opgewaardeerd!) commentaar over diverse zaken zorgt Alex voor een nuttige inbreng binnen Astatine. (Simon)
Alex is een beetje de uitslaper van het bestuur, iets wat hij dit jaar af zal moeten leren aangezien hij alleen op ochtenden kamerdienst heeft. Bij de frisbee-vereniging heeft hij flink ervaring opgedaan met ronde voorwerpen, wat hem bij het goochelen met munten als penningmeester zeker zal helpen. Hij spreekt vaak alleen als hij iets nuttigs te zeggen heeft, wat gelukkig vrij vaak voorkomt, waardoor hij een waardevolle penningmeester van ons bestuur is. Waardevol is hij ook op een andere manier, met zijn kookkunsten die het bestuur goed van pas zullen komen, vooral voor de vleeseters van ons bestuur. (Jelle)

Pim Rossen – External Affairs

Sommige mensen staan op tijd op. Pim staat altijd voor die tijd al op. Het levende bewijs dat niet iedereen 8 uur slaap nodig heeft per nacht, of 7. Of 6. En waar beginnen we de dag dan ’s ochtendsvroeg mee? Hardlopen… Onze extern mag volgend jaar van het ene bedrijf naar het andere hardlopen, om niet alleen onze studievereniging in contact te houden en bekend te maken met de buitenwereld, maar vooral ook om de buitenwereld bekend te maken met onze vereniging en studie. Een filmpje kijken vindt Pim een vrij ideale besteding van vrije tijd. Daarnaast heeft hij de netste kamer van ons, herkenbaar aan de gevoelige en soms wat minder gevoelige rockdeuntjes die uit zijn raam de wijde wereld ingolven. Als er iemand het meeste zin heeft in besturen, is het zeker Pim! (Alex)
Pim is met gemak het meest gedreven lid van ons bestuur. Soms moet dit enthousiasme een beetje worden geremd, of moet hij er even aan worden herinnerd dat niet iedereen elke dag voor achten naast zijn bed staat, maar met Pim als extern is het zeker dat bedrijven dit jaar niet meer om Astatine heen kunnen. Met ervaring opgedaan bij diverse projecten en commissies is Pim goed op de hoogte van het reilen en zeilen van Astatine en Advanced Tecnology. Kennis die ook zeker binnen het bestuur goed van pas zal komen. (Simon)
Pim is de vroege vogel van het bestuur, hoe vroeg je hem ook opdracht geeft iets te doen, het is geen probleem voor hem. Door zijn ervaring met bedrijven vanuit de excursiecommissie de ideale persoon om commissaris extern te worden binnen ons bestuur. De promopraatjes die hij vanuit het voorlichtingsteam heeft moeten doen zullen hem hier vast veel bij helpen. Op vergaderingen zit Pim vaak met zijn mond open, wat resulteert in erg veel goede (en ook wel minder goede) bijdragen. Pim is de persoon die er geen gras over laat groeien en vol actie zijn bestuursperiode ingaat, wat alleen maar positief kan zijn als bestuurslid. (Jelle)

Email them at 2ebestuur@astatine.utwente.nl

Back to Top